ქვევრის ღვინის ტრადიციების კვალდაკვალ – როცა ხარ 20-ის

ახალგაზრდა მეღვინე  ოჯახის ტრადიციას აგრძელებს და რქაწითელს, მწვანეს  და საფერავს ქვევრში აყენებს

ინდივუალიზმი და თავისებურება – ბექა ჯიმშელაძისთვის ეს საქმიანობის დაწყების გადამწყვეტი ფაქტორი იყო.  მამა-პაპისეული მარანი ოჯახის წევრებთან ერთად განაახლა, ტურისტული მომსახურება დაამატა და ქვერში, ჭაჭა-კლერტზე დაყენებული ღვინო უკვე ადგილობრივ და საერთაშორისო გამოფენებზე გააქვს და საკამაოდ წარმატებითაც.

დღეს  სოფელ კაკაბაძეებში ბექას მარანს ყველა მიგასწავლით.
პროექტის მხარდამჭერია Open Media Hub.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp