ქვევრის ღვინის ტრადიციების კვალდაკვალ – როცა ხარ 20-ის

ახალგაზრდა მეღვინე  ოჯახის ტრადიციას აგრძელებს და რქაწითელს, მწვანეს  და საფერავს ქვევრში აყენებს

ინდივუალიზმი და თავისებურება – ბექა ჯიმშელაძისთვის ეს საქმიანობის დაწყების გადამწყვეტი ფაქტორი იყო.  მამა-პაპისეული მარანი ოჯახის წევრებთან ერთად განაახლა, ტურისტული მომსახურება დაამატა და ქვერში, ჭაჭა-კლერტზე დაყენებული ღვინო უკვე ადგილობრივ და საერთაშორისო გამოფენებზე გააქვს და საკამაოდ წარმატებითაც.

დღეს  სოფელ კაკაბაძეებში ბექას მარანს ყველა მიგასწავლით.
პროექტის მხარდამჭერია Open Media Hub.